Balnazar

Balnazar

Balík pochází z Devíti životů. Prostě jsme tak nějak zjistili, že ten byt je dost velkej a že ve dvou uživíme víc zvířat, než z jednoho platu a tak jsme toho využili a vybrali mouratého kocourka. Kdo by věřil, že tenhle kluk nám totálně změní život. Jo, s Calamitou jsme už nějakej pátek sehraný, ale ona je spíš pes.

Prvních 14 dní bylo krušných, Balča nechtěl s Calamitou kámošit, no , spíš teda ona s ním a on se podřizoval. Je málo dominantní, ale je totální mazlík. Na jaře 2015 se mu rozjelo autoimunitní onemocnění, se kterým hold budeme celý život bojovat. Je spojené se spoustou potravinových alergií a s otravnými návštěvami u doktora, ale... víte jak to je, když ho miluješ, není co řešit. Představte si, že prý je běžné, že lidi nechají kočku s autoimunitním onemocněním utratit. To pro nás samozřejmě nepřichází v úvahu, hold má dietu a čas od času se o něj musíme starat víc a na chvilku ho izolovat od ostatních. Otvírají se mu totiž nožičky a ostatní by mu je vylizovali. Zrovna ze mě udělal Balča absolutního kočičího maniaka a tak bylo celkem jasný, že u dvou koček nezůstaneme.

Balnazárek bohužel v červnu 2017 utrpěl úraz nohy, který jsme se snažili léčit. Podstoupil i dvě operace, ale jeho tělíčko to nevydrželo a on odešel za duhový most. Věříme, že si u nás užil krásný život plný lásky.